Regendag

Wij waren dus een nachtje weg, dat gebeurt (gelukkig) niet zo vaak en zodoende was er geen blog op zaterdag. Dat is niet vanzelfsprekend want soms doe ik dat dan ook gewoon, maar de aankondiging van ons achterkleinkind wilde ik toch wel op het gemak thuis doen.

Natuurlijk heb ik wel aan jullie gedacht. We waren in Veessen daar begint het al. Mack woont in Vaassen een stukje verderop, dus ja Mack was erbij en ik zag de schoonheid van zijn omgeving, want mooi is het er zeker! Waar wij logeerden de prachtigste boerderijen de een nog groter dan de ander, rieten daken, luxe nieuwbouw, bij elk huis/boerderij een 'bijhuis' logeerhuis, geen idee maar er was er zowat geeneen zonder.

Bij aankomst op ons logeeradres trof ik dit aan, daar was Sjoerd. Een trafohuisje ben ik niet tegengekomen.

Op onze zondagochtendwandeling kwamen we dit tegen en daar was JanK. ofwel Afanja. Alles over het riet vind je bij hem en nog heel veel meer.

Renesmurf was op het nieuws vanwege een aardbeving in Groningen. Iets typisch Johns heb ik niet gezien of het moet de gekandelaberde boom zijn, want ons Zeeuwen bin zuunig op onze boamen.

Vandaag regende het heel de dag, ik ben niet meer buiten geweest dan drie keer heen en weer naar de garage. We namen een beslissing en verder lekker zitten kleuren.

Ria Maandag 04 April 2022 at 6:42 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Een keertje thuis blijven met zo’n weer is helemaal niet verkeerd. Citroen en Peugeot zie ik daar…

Sjoerd, (URL) - 04-04-’22 21:28
Renesmurf

Ja, je maakt er weer wat leuks van. Ik vond het juist vreemd dat de aardbevingen het Journaal niet halen, maar als het over extra gas pompen gaat melden ze het wel. En ik sla wel eens een dagje over.

Renesmurf, (URL) - 04-04-’22 22:28
John

Ja, op bomen moeten we zeker zuunig zijn. Er zijn er hier weer ruim 400 gekapt. Ongelooflijk wat een kale boel.

John, (URL) - 05-04-’22 08:04
Jan K. alias Afanja

De rietsnijders zullen niet blij zijn met dit weer. Hopelijk hebben ze hun oogst al; grotendeels thuis.
Ik dacht trouwens dat jij het in noorden zat in het weekend. Hier in het noorden noemen we de omgeving waarin Veessen ligt het midden van het land. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-04-’22 14:17
ria

Oh, ik vond het erg noordelijk hoor Jan :-D

ria, (URL) - 05-04-’22 17:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.