Bollen en bomen

De bollenvelden van Zonnemaire maar eens op de foto gezet vandaag, deze zag ik deze week pas voor het eerst. Een stuk verderop staat nog een lapje maar die doen het niet zo goed, het land was ook veel te nat vorig najaar.

Het staat altijd wel vrolijk, maar de echte hollandse bollenvelden opzoeken zou ik niet zo gauw doen, ik ben toch geloof ik niet zo van het opzoeken...  en we hebben ze ook hier.

Dit boompje staat naast die bollenvelden. Ik kijk er altijd naar want het heeft zo'n mooie vorm en al jaren neem ik me voor er een foto van te maken als het bloeit. Niet echt weer voor een superfoto en de bewoner zat achter het raam, hij zag me niet geloof ik, maar dat remt toch een beetje. Wie weet komt er nog een kans voor een betere.

Eerst weer een rondje met het hondje vanmorgen, ik doe zodoende wel een kilometer extra. Verder zitten kleuren en vanmiddag een bollen rondje.

Ria Woensdag 13 April 2022 at 7:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Bloesem hebben we hier ook genoeg, bloembollen weer niet…

Sjoerd, (URL) - 13-04-’22 21:17
Renesmurf

Het is een heel mooi boompje. Ik wilde die bij de kleuterschool altijd al eens op de foto zetten, en inmiddels is dat ook alweer jaren geleden gelukt.

Renesmurf, (URL) - 13-04-’22 22:43
ria

@Renesmurf, misschien moet je het nog eens doen, hij is inmiddels best gegroeid denk ik :-)

ria, (URL) - 13-04-’22 22:58
Jan K. alias Afanja

Bollenvelden hebben we hier ook niet in de directie omgeving. Ik kan ervoor kiezen om zuidwestelijk te gaan naar de Noordoostpolder of naar het noorden, want ook op de Friese klei zitten wel wat bollenboeren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-04-’22 11:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.