Goedgekeurd

Nog steeds een ochtendloopje met Paule, geen idee wanneer zijn vaste uitlaatster weer terugkomt, maar we zijn er al aan gewend en Paule bepaalt ongeveer de route.

Vanmiddag niet gelopen want ik moest om 15.45u op de afspraak voor de rijbewijskeuring zijn en deed en passant (ampersant zeggen we hier) een paar boodschappen. De keuring was een fluitje van een cent, ik stond zo weer buiten na betaling van € 52,25 ... waarvoor eigenlijk? Nu nog pasfoto's laten maken en een nieuw rijbewijs, kosten €41,60. Alles bij elkaar ben je zo'n €150 kwijt ik vind het nergens op slaan en de arts die ik sprak ook niet. Maar goed ik ben goedgekeurd. Bloeddruk was wat aan de hoge kant, dat was vast van de spanning.

Ria Maandag 25 April 2022 at 5:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Dat is weer een zorg minder. Een beetje raar is het wel dat je geen idee hebt over vaste uitlaatster. En de kosten is om de kas te spekken, en om meer mensen in de armoede te drijven.

Renesmurf, (URL) - 25-04-’22 22:39
Sjoerd

Ach, je kunt er voorlopig weer tegenaan.

Sjoerd, (URL) - 25-04-’22 23:10
Jan K. alias Afanja

Ja, het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Je kunt voorlopig weer vooruit en dat is het belangrijkste.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-04-’22 09:57
John

Ja, alles lijkt tegenwoordig je knip leeg te zuigen. Deze kosten lijken me sterk overdreven.

John, (URL) - 26-04-’22 15:02
Margo

Gefeliciteerd! Je kunt weer 5 jaar rijden. Jan hopelijk ook, maar die moet zijn ogen laten checken. Vandaag bij oogkliniek geweest, kijken of er misschien staar weg geopereerd kan worden, maar dat was eigenlijk te weinig, en ook klein risico ivm zijn glaucoom. Ik heb nog 4 jaar respijt.

Margo, - 26-04-’22 19:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.