Met de muziek mee

Er werd me gevraagd om foto's te maken van de muziek vereniging van het dorp, ze zouden een rondrit door het dorp maken met daarachter de versierde optocht. Ik begreep dat ik alleen wat foto's van de muziekanten zou maken als ze op de kar zaten, maar toen het eenmaal zover was, moest ik maar gaan zitten en meerijden dat was handiger, of zo, afijn ik ging maar zitten want het leek me ook best leuk.

En daar heb ik toch zo van genoten!

Veel herinneringen kwamen boven en ik heb best af en toe even op mijn lip moeten bijten, het was ook gek. Vroeger vond ik het al geweldig als de muziek speelde op zomeravonden, ik vond het een feest! En dan nu in hetzelfde dorp waar ik zo van hou, rondrijden met dezelfde muziekvereniging.

Nou dat hebben we dan weer gehad, het was wel erg koud en ik hoop dat de muziek tevreden is met wat ik geproduceerd heb, zo'n topfototgraaf ben ik niet en ik heb meer verstand van bloemetjes.

Een paar filmpjes aan elkaar geplakt, filmpje duurt ongeveer 6 min.

Ria Woensdag 27 April 2022 at 7:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

Renesmurf

Ik denk dat ze vast wel tevreden zijn, anders nemen ze volgende keer wel iemand anders.

Renesmurf, (URL) - 27-04-’22 22:39
Sjoerd

Mooi toch zo’n uitje… en vandaag al live op het web. wat willen ze nog meer.

Sjoerd, (URL) - 28-04-’22 07:46
Dhyan

Hebben je ouders nooit gevraagd of je een instrument wilde leren spelen bij zoveel belangstelling in de muziek?

Dhyan, - 28-04-’22 09:15
ria

Dat heb ik geprobeerd. Ik heb een tijdje dwarsfluit gespeeld, mijn ouders hebben dat niet echt gestimuleerd, misschien had ik een ander instrument moeten proberen..

ria, (URL) - 28-04-’22 10:34
Jan K. alias Afanja

In optocht achter de muziek aan … leuk! Doet me denken aan de lagere schooltijd. Toen hadden we hier ook jaarlijks een optocht, tegenwoordig alleen nog een vrijmarkt, voor zover ik weet.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-04-’22 10:57
hanscke

Dat is toch het mooiste wat je kan overkomen! Met de muziek mee en niet eens in de maat mee te hoeven marcheren. Dit zou voor mij het ultieme gevoel van genot zijn.

hanscke, (URL) - 03-05-’22 23:00
ria

Dat was het voor mij ook Hanscke :-)

ria, (URL) - 04-05-’22 11:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.