Oproep

Namaste Joop!

My warm regards to you and Ria ma'am. Hope you're doing well. I have been admitted to Eastern Regional Campus for electronics and communication engineering just few days ago. Thanks to you and Ria ma'am that I am able to follow my dreams. I need some help from you. Is it possible for you to bring me a laptop when you'll be coming to Nepal. It's very necessary for me to have a good laptop for me to study for four years. Only if it's possible for you. Warm regards Rita

Ik heb het nog steeds niet hier verteld, ik dacht dat doe ik als ik eens niets heb maar er waren steeds andere dingen. Ze is dus door naar de volgende ronde! Geweldig toch!

Volgende week gaat Joop erheen en we hadden nog een laptop, maar die is bij het leegmaken overleden. Dat is een strop want er moet wel iets mee natuurlijk en een nieuwe is niet nodig, dus als iemand iets heeft. Wel een goed werkende natuurlijk en eventueel tegen vergoeding.

Mocht je van het hele gebeuren niet op de hoogte zijn dan staat hier alles vanaf het begin.

Voetnoot van Joop:

Ze is toegelaten tot de universiteit in Kathmandu. Ze heeft in maart een toelatingsexamen gedaan met ongeveer 3000 kandidaten voor ong. 600 plaatsen en alleen de besten worden toegelaten en daarvoor is ze dus nu dus geslaagd. Voor de richting die zij heeft gekozen zijn maar 48 plaatsen.

Ria Donderdag 28 April 2022 at 6:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

Maria

Ik heb geen laptop over maar als je een crowdfunding (rotwoord) begint, wil ik wel een bijdrage leveren.

Maria, - 28-04-’22 20:49
Jeanne

Wat geweldig van Rita!

Jeanne, (URL) - 28-04-’22 21:18
Sjoerd

super, ook ik heb geen laptop meer ter beschikking. Dat was anders geweest als ik nog aan het werk was, maar helaas.

Sjoerd, (URL) - 28-04-’22 22:01
Renesmurf

Jij blij, zij blij, iedereen blij.

Renesmurf, (URL) - 28-04-’22 22:27
Jan K. alias Afanja

Dat klinkt goed, maar aan een laptop kan ik je ook niet helpen. Ik krijg bonje met Aafje als ik de hare weggeef, vrees ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-04-’22 21:50
Margo

Geweldig dat jullie deze twee jonge mensen kunnen helpen in het verwezenlijken van hun toekomstplannen, daar mogen jullie trots op zijn.

Margo, - 30-04-’22 10:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.