Klaar!

Alle dingen die nog moesten gebeuren zijn gedaan. Joop laat de boel altijd keurig achter en op onverwachte dingen kun je je nu eenmaal niet voorbereiden.

De tv begint nu alweer raar te doen, een paar dagen geleden toen Joop even de laptop ophaalde begon het al, ik zat erbij en ineens was het scherm blauw, ik heb maar gewacht tot hij weer thuis was en dan is het ook zo weer goed. Vanavond ging hij niet aan, gewoon zomaar, nu ja ik weet nu ook hoe ik 'het kastje' moet resetten.

De tv en ik alleen thuis geeft altijd spanning, ik ben benieuwd hoe lang ik beeld heb, al hoef ik ook niet zo nodig te kijken hoor en het kan altijd ook nog op de pc tegenwoordig.

Op de bovenste foto de ochtendmeidoorn toen ik een rondje met het hondje deed. Hierboven vanmiddag met een zonnetje erbij een wat langer rondje, het was best nog fris. Jammer genoeg geen geur erbij want heel de polder ruikt heerlijk naar fluitekruid en meidoorn.

Miriam kwam vanmiddag Joop zijn fiets ophalen, ze is aan het sparen voor een elektrische en mag tijdens de vakantie die van Joop gebruiken, als dat nu maar weer goed afloopt.

Het vertrek is morgenochtend om half elf, dan stapt hij op de bus naar Goes en daar op de trein naar Schiphol, alleen handbagage op wieltjes reist natuurlijk best makkelijk en het is onzin heen en weer naar Goes te gaan rijden. Wordt vervolgd!

Ria Donderdag 05 Mei 2022 at 6:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Mooie bloemetjes, op zo’n moment is het jammer dat er nog geen geuren worden doorgegeven.
Ik wens Joop alvast een mooie en veilige reis.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-05-’22 21:44
Sjoerd

De lente doet zijn intrede las ik, volgende week zomerse temperaturen, Ik wens Joop een goed e reis en een veilige terugkomst.

Sjoerd, (URL) - 05-05-’22 23:30
Dhyan

Ik heb er wel verstand van, maar telkens als er iets niet goed is met de tv ontvangst is er weer een boel werk te verzetten. Gisteren kon ik geen eerder uitgezonden programma gemist meer kijken. Ook mijn opnames op de server waren niet meer toegankelijk. Het beeld bleef zwart of haperde. Ik bedenk dan dat het aan de matige wifi ontvangst ligt en heb het modem gereset want Youtube deed het ook niet (dat ga ik altijd kijken als er reclame op is). Ik hoop maar dat het vanavond over is want anders moet ik KPN (ik vind het zo vervelend dat bellen en vragen beantwoorden) weer bellen.

Dhyan, - 06-05-’22 17:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.