Alleen

Het was een heerlijke morgen en ik wandelde een ochtendrondje met Paule, zijn vaste uitlaatster komt pas half mei weer terug, dus als ik zin heb ga ik, dat lukt meestal wel.

Het is prachtig overal en heerlijk rustig.

Daarna schilderde ik wat, gewoon schilderwerk, dat is mijn klusje, maar dat valt nog niet mee. Het was de eerste poging en als het zo bekijk komen er nog wel twee... of misschien moet ik daarna gewoon een echte schilder inschakelen.

Vanmiddag (weeral) naar Brouwershaven gefietst, voor wandelen was het te warm vond ik.

Alleen eten vind ik niets, ik neem er ook niet de tijd voor. Ik bracht een pistoletje mee, daar smeerde ik het restant blauwe kaas op van gisteren en ik maakte een bak sla met avocado en tomaten en dat at ik net allemaal achter de pc op terwijl ik ondertussen nog iets met foto's deed. Als ik daarmee aan tafel ga zitten of buiten dan zit je daar met je sla en je brood, dat vind ik niks.

Ria Maandag 09 Mei 2022 at 5:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Jeanne

Ja, waardeloos, eten in je eendje. Maar je moet wel zorgen, dat je gezond blijft!

Jeanne, (URL) - 09-05-’22 20:06
Jeanne

eentje

Jeanne, (URL) - 09-05-’22 20:07
Jan K. alias Afanja

Dat herken ik wel van alleen eten in de periode toen ik alleen woonde. Vooral ‘s zomers deed ik het dan ook vaak met stokbroodje gezond.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-05-’22 21:47
Sjoerd

Eten maken voor mezelf vind ik geen straf, dat doe ik met plezier. Trouwens ik kook meestal hier in huis.

Sjoerd, (URL) - 09-05-’22 23:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.