Over de helft

De foto is al van eergisteravond, toen ik nog een avondrondje deed. Mooie lichtgroene lentebomen in de avondzon.

Het was vooral erg warm vandaag. Vanmorgen ging het nog en heb ik de tuin gevogen en omdat het heerlijk geregend had kon ik zo alle mosjes vantussen te tegels trekken. De boel is er van opgeknapt. Ook plantte ik de Oostindische kers in grotere potten. Er zitten rupsjes in, koolwitjes blijkbaar ik heb even gegoogeld, die vinden Oostindische kers nog lekkerder dan kool. Nou en wie weet vinden de koolmeesjes ze ook wel lekker, of hun jongen.

Deze is van gisteren, morgenochtend eens kijjken of ze al open zijn.

Vanmorgen even gebeld met Joop via de app, hij had mij al gebeld toen ik aan het vegen was. Afgelopen nacht flink aan de diarree geweest en omdat hij wegens zijn medicijngebruik niet zomaar naar de gewone dokter wilde kwam via Hari (zijn vriend) een ziekenhuisdokter. Die heeft hem onderzocht, mineralen gegeven en veel drinken natuurlijk, nu ja er leek niets verontrustends aan de hand. En vandaag gaat het eten gewoon goed, nu maar hopen dat het binnen blijft.

Hij is nog wel even bij het bootje wezen kijken. Het gaat niet hard maar de bodem zit erin en de naden worden gedicht met teer.

Ria Dinsdag 17 Mei 2022 at 5:38 pm | | Standaard

twee reacties

Jan K. alias Afanja

Het was mij ook alweer te warm vandaag, maar gelukkig had ik vanmorgen een fijn plekje aan de waterkant.
Als het meezit, kan Joop die boot nog te water laten.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-05-’22 21:27
Sjoerd

Haha, die warmte is niks op de oude dag. Slaperig weer vind ik het, en ‘s nachts geen oog dicht… Regen hebben we nog niet gezien deze maand.

Sjoerd, (URL) - 18-05-’22 10:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.