Snel

Het bootje staat in de verf en inmiddels zijn ze alweer met de volgende begonnen, ze gaan zeker niet zo lang mee.

Ik was vanmorgen op het Gemeentehuis voor mijn nieuwe rijbewijs, online een afspraak gemaakt, 11 uur moest ik er zijn. Loopt u maar door hoor, want ik was een kwartier te vroeg. Mijn naam was nergens te vinden, 'dan heeft u zeker niet op bevestigen gedrukt', natuurlijk krijg je zelf de schuld. Er was verder niemand dus ik was aan de beurt en volgende week is het al klaar.

Dat is snel zei ik, want overal staat dat je er op tijd mee moet beginnen, het kan maaanden duren. Nou dan heeft u niet goed gelezen hoor (weeral eigen schuld), dat verschilt per gemeente. Ik heb maar niets meer gezegd en €41 armer stapte ik weer naar buiten. Nu ben ik wel anderhalve maand te vroeg, dat moet ik dan over vijf jaar ook weer eerder, kassa!

Behoorlijk wat buien vandaag, maar vanmiddag toch een rondje met het hondje. Voor de rest lekker gekleurd.

Het weer in Nepal lijkt ook iets helderder te worden, zodat Joop toch nog naar Annapurna Ecovillage Resort kan om van het mooie uitzicht te genieten. 

Ria Donderdag 19 Mei 2022 at 6:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Jan K. alias Afanja

‘t Is een mooi bootje geworden.
En Joop weet de mooie plekjes daar duidelijk wel te vinden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-05-’22 21:42
Sjoerd

Beter te vroeg dan te laat… Volgens mij moet het bootje nog een laagje verf krijgen…

Sjoerd, (URL) - 19-05-’22 23:33
Dhyan

Als het goed is moet je een beschikking hebben gehad van het CBR met een termijn waarbinnen het rijbewijs kan worden aangevraagd. Bij mij was dat tot november van dit jaar, dus kon ik wachten tot het oude rijbewijs verloopt.

De bottleneck zit niet bij de gemeenten maar bij het CBR waardoor de procedure soms zes maanden vertraagt was. Nu werken ze daar op provisiebasis en dus azen ze daar op binnenkomende aanvragen die daarom soms al dezelfde dag weer afkomen. Mijn aanvraag heeft vanaf de aanmelding tot de beschikking minder dan een week geduurd.

Dhyan, - 20-05-’22 09:23
ria

@Dhyan, ik zal het allemaal wel niet goed gelezen hebben, maar het is nu voor elkaar en ik kan weer vijf jaar vooruit. Eerst maar eens proberen nog vijf jaar in leven te blijven, daarna zien we wel weer.

ria, (URL) - 20-05-’22 09:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.