Vragen

Het was somber vandaaag, maar aan het eind van de middag kwam de zon er toch door. 

Mir bracht de fiets terug, zodat Joop morgen ook weer eens een rondje kan fietsen, want vanmorgen tijdens het wandelen begon zijn voet ook weer op te spelen, fietsen is toch beter blijkbaar, wat Joop betreft.

Verder verdiepten we ons eens in Spotify. Ik heb al een tijd een account maar deed er eigenlijk niets mee, als er muziek moest komen deden we de radio aan. Joop ergert zich vaak aan het geklets tussendoor, dus ja. 

Toen Sil hier laatst was had ze een mooi boxje en zette een gezellig achtergrondmuziekje aan. Leuk boxje dat kan je overal neerleggen en een playlist aanzetten. Simpel zat. Maar nu komt het. Er is nog steeds reclame en als je dat weg wilt hebben moet je een premium account nemen (dat heeft sil ook). Ook nog eenvoudig. Maar wat nu als Joop een playlist af wil spelen via zijn telefoon en ik even later via mijn telefoon en ik heb alleen een premium account?

Even later toen Mir er was en we het erover hadden vertelde zij dat de geluidssterkte nogal eens wisselt bij de verschillende nummers. Zij maakt er ook weinig gebruik van dus had ook geen antwoord op onze vragen.

Nou we hebben weer iets te doen, boxje komt hopelijk zo, want een ander pakje werd niet bezorgd gisteren. We waren zogenaamd niet thuis terwijl we dat wel waren, of we het pakje morgen na drie uur maar in Bergen op Zoom af willen halen... dan is heen en weer ongeveer 100 km, wat zouden jullie doen?

Ria Zondag 29 Mei 2022 at 7:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Mensen die zich ergeren aan gepraat op de radio doen er goed aan om op een DAB plus radio even te zoeken naar een non stop zender, die zijn er genoeg.

Renesmurf, (URL) - 29-05-’22 22:28
Sjoerd

Ik zou zeggen boek het geld maar terug en hou je pakje maar…

Sjoerd, (URL) - 30-05-’22 09:17
Margo

Je kunt je via Apple op Muziek abonneren voor €10 per maand. Dat speel je dan af via wat er met WiFi verbonden is.
En tegen Bergen op Zoom zou ik zeggen …. stort het geld terug en steek het pakje maar in je ….

Margo, - 30-05-’22 11:15
John

Je kunt een familie abonnement nemen, heb je je eigen playlist. Verder kun je instellen dat alle nummers even hard klinken ;)

John, (URL) - 31-05-’22 07:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.