Dankbaar

Toen de cactus weer naar buiten mocht een tijdje geleden heb ik hem behoorlijk mishandeld, er waren allemaal nieuwe slappe scheuten op gekomen en die heb ik er ook allemaal weer afgeknipt. Als dank krijg ik nu een bosje bloemen. De eerste komt er al aan.

De andere cactus, ik heb ze gesplitst odmat het twee verschillende waren, doet het wat rustiger aan maar kreeg wel dezelfde behandeling. Komende winter blijven ze buiten, dat weten ze al.

Het was heerlijk weer en ik scharrelde eens wat in de tuin. De geraniums stonden  nog in van die plastic potten en wat vetplanten eens nieuwe grond gegeven. Ondertussen was het beddegoed in de was en spande ik de waslijn, fietste naar de groentenboer, sneed alvast de groenten voor de macaroni, nou en toen kon de was alweer aan de lijn. Joop fietste, die komt ook alweer lekker op dreef.

Vanmiddag ook een extra rondje met het hondje als er iemand niet kan dan kan ik altijd wel, al ging ik nu wel op de fiets want even zitten is soms ook wel even fijn.

De klaprozen bloeien volop, in en buiten de bloembakken, leuk hoor van mij mogen ze.

Ria Donderdag 09 Juni 2022 at 7:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Irene

Cactussen buiten in de winter? Overleven ze dat wel?

Irene, (URL) - 09-06-’22 21:51
ria

Degene waar ik ze van kreeg zegt van wel, als ze maar een beetje beschut staan…

ria, (URL) - 09-06-’22 22:08
Jeanne

Prachtig ook, die klaprozen!

Jeanne, (URL) - 09-06-’22 23:12
Sjoerd

Dat ziet er vrolijk uit.

Sjoerd, (URL) - 10-06-’22 07:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.