Wensen

Deze foto is nog van gisteravond toen ik nog een rondje deed omdat er 's middags niet van gekomen was en ook omdat het nog zo heerlijk was buiten.

Vanmiddag kwam er weer niet van omdat ... uh ja waarom ook weer, Joop fietste en Mir en ik zouden nog naar een paar adresjes van de Kunstschouw gaan, maar het werd steeds uitgesteld omdat er eerst nog vanalles gedaan moest worden, maar rond een uur of drie kwam het ervan en Joop ging ook mee, oh ja daarvoor moesten we ook wachten.

Joop ging ook mee omdat één van de lokaties bij zijn neef is en misschien liep die daar ook wel rond voor een praatje, en ook leuk om eens wat van de kunst te zien. Neef woont daar op een prachtige lokatie om kunstwerken ten toon te stellen. We kregen thee van aangetrouwde nicht, buiten, dat dan weer wel ;-) 

Dus van lopen kwam alweer niets, wel gekleurd en de plantjes van de PLUS geplant. Nu maar wachten op de bloemenexplosie.

Oh en de spreuk van de foto heeft niets met kunst de maken, maar zag ik wel op de lokatie. Ik ben voorzover ik weet gezond en eigenlijk heb ik maar één wens, zolang mogelijk gezond blijven.

Ria Maandag 13 Juni 2022 at 6:28 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

Toch heeft het wel wat zo’n spreuk…

Sjoerd, (URL) - 13-06-’22 21:51
ria

@Sjoerd, het heeft ook met leeftijd te maken denk ik, maar ook toen ik jonger was had ik niet zoveel wensen hoor. En natuurlijk heeft het ook met geld te maken, hoe meer je daarvan hebt hoe meer wensen en bij veel mensen is het juist andersom, ze hebben het geld niet en willen van alles ;-)

ria, (URL) - 13-06-’22 22:22
Jan K. alias Afanja

Die spreuk is me uit het hart gegrepen, Ria, te meer omdat het met mijn lopen steeds slechter gaat. Als ik toch eens half zo ver kon lopen als jij … :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-06-’22 12:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.