Regels

Vroeg op vanmorgen, Joop zat om zes uur al beneden ik om zeven. Na een tijdje rustig aan vond hij het wel weer eens tijd om stevig door te trappen gisteren, met als gevolg een erg pijnlijke knie. Gelukkig zakte dat in de loop van de dag weer en is hij toch nog naar Scharendijke gefietst.

Zo vroeg zijn die eerste wandelingetjes nog erg stil, geen hond die om een koekje komt en verder ook niemand te bekennen.

Daarna ging ik verder met mijn tekening, die heb ik een beetje verprutst geloof ik, maar goed toch nog wel het bekijken waard denk ik. Iedereen gaat zich er ook ineens mee bemoeien, je moet dit en je moet eens dat, of juist die van eerst vond ik beter, dat ook nog (komt zeker door dat kunstgedoe). Ik ga gewoon verder met waar ik mee bezig was hoor, lekker kleuren!

Regels zijn er toch om je aan te houden, hoe kan je daar dan een uitzondering op zijn? Je houdt je dan niet aan de regels, dat is misschien wel strafbaar.

Of worden er gezegdes bedoelt? Dan ben ik een uitzondering op 'kleren maken de man'.

Ria Dinsdag 14 Juni 2022 at 6:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vier reacties

Sjoerd

Ga jij maar lekker door met kleuren, en niet volgens de regels, maar op jouw eigen uitzonderlijke manier.

Sjoerd, (URL) - 14-06-’22 21:03
Jeanne

Ik ben het helemaal met Sjoerd eens!

Jeanne, (URL) - 14-06-’22 23:20
Dhyan

Da’s een goeie uitzondering.

Dhyan, - 15-06-’22 10:38
Jan K. alias Afanja

Gewoon lekker tekenen en kleuren wat en hoe jij maar wilt, zou ik zeggen. En fotograferen natuurlijk, want ik vind je eerste foto van vandaag b.v. wel weer erg mooi.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-06-’22 11:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.