Keuzes

Ik heb vooral gefietst vandaag, lekker in de wind en in de zon, naar de vleesboerderij en naar de groenteboer en stukken ook lekker in mijn hemd. Gewoon in de zon ga ik niet meer zitten ik vind het niet fijn meer aan mijn hoofd.  Onder het fietsen zet ik ook een pet op.

Geen foto's gemaakt, ik zat meer te denken dan te kijken, dingen van lang geleden die me nog steeds dwars zitten en die ik maar niet kwijtraak. Natuurlijk denk ik daar niet altijd aan maar soms gebeurt er iets en hoppa daar is het weer, de boosheid, angst, verdriet, gewoon alles! En dat duurt dan weken eer het weer wat zakt.

 Ik kan op facebook niet het één los zien van het ander. Het is voorbij maar niet voor mij en dat zal het ook nooit zijn.

Update:

Tekst is aangepast. Pagina weer in het archief.

Ria Woensdag 15 Juni 2022 at 6:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Ik kan me er iets bij voorstellen. Het blog is dan nog redelijk veilig…

Sjoerd, (URL) - 15-06-’22 21:17
ria

@Sjoerd, dat blog is wel veilig, en facebook wegdoen lukt me ook niet, gewoon omdat er dan mensen uit het oog verdwijnen die me toch wel dierbaar zijn een geen instagram hebben. Het komt er denk ik op neer om wat vrienden die me minder dierbaar zijn te verwijderen.

ria, (URL) - 15-06-’22 21:26
Margo

Je kunt idd wat selectiever zijn met je vrienden op Fb, en verder alles afschermen.

Margo, - 15-06-’22 22:43
Dhyan

Het moet er toch uit, dus laat maar komen, geen lolletje maar sterkte.

Dhyan, - 16-06-’22 09:52
Jan K. alias Afanja

Hopelijk blijven die gevoelens en gedachten je ditmaal niet te lang plagen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-06-’22 14:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.