Lekker lang

Deze foto is nog van gisteren, ik vind hem bijzonder vanwege de 'ingepakte' wolk door de tarwe. Zulke dingen kan je niet van tevoren bekijken, ik niet tenminste, bij zo'n gehurkte foto is het meer mikwerk. Maar vandaar dat hij nu hier staat.

Ik hoor weer her en der van Coronagevallen, de buurvrouw twee huizen verder heeft het en iemand anders die ik ken, het is er weer hoor en buurvrouw lijkt behoorlijk brak met een lelijk kuchje.

Lekker scharrelweer vandaag. Beetje geplant, verplant en gestekt, het is allemaal maar laat vind ik, bij mij tenminste, maar ik heb ook niets nieuws gekocht en dingen overhouden ben ik niet zo goed in.

Deze bloeit vandaag voor het eerst, ik zie wel tien knoppen geloof ik, nog nooit gebeurd, verder ziet hij er ook niet uit maar bloeien zal hij en wel op de eerste zomerdag! De langste dag alweer.

Het is prachtig overal, wollige bermen, wollige bomen, wollig land in erg veel verschillende kleuren groen, alles staat er prachtig bij, verder heb ik er geen verstand van, maar de bevestiging kwam van een gepensioneerde boer. De grond in de polders van Zonnemaire is  'luchter' daarom staat alles er beter bij dan in de zware klei een stukje verderop.

Heerlijk gekleurd en gefietst en gelopen, het is er weer voor en de dag is nog steeds lekker lang!

Ria Dinsdag 21 Juni 2022 at 7:01 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

Het is weer zomer, hoera! Lekker lang licht! De coronagevallen gaan ook hier almaar door. Ik ben zelf nog steeds buiten schot gebleven.

Renesmurf, (URL) - 21-06-’22 20:54
Sjoerd

Het wordt tijd voor een nieuwe prik… Mooie foto’s overigens.

Sjoerd, (URL) - 22-06-’22 07:10
Jan K. alias Afanja

Van corona heb ik gelukkig nog geen last. Dat had ik wel van de boeren, het verkeer in en rond Drachten stond vanmorgen aan alle kanten vast. Met hun publieksvriendelijke acties. :-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-06-’22 14:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.