Op de fiets

'Kijk naar Cees' zeiden veel mensen toen Didi pas dood was, met andere woorden 'neem maar gewoon weer een hond'. Cees wordt bijna eenennegentig en loopt en fietst nog elke dag met zijn hondje, maar dat is wel uitzonderlijk en hoewel de mensen steeds ouder worden heb ik niet de indruk dat de honden dat ook doen, raar eigenlijk.

Ik wandelde naar de Spar, het was heerlijk, niet al te warm en toen ik net thuis was kwam Miriam aanrijden op haar nieuwe fiets. Helemaal happy! Ze fietste al steeds naar de kapsalon op haar gewone fiets, maar toen Joop op vakantie was mocht ze die van hem gebruiken en daarna wilde ze er ook wel een. Een mooie stoere fiets! Dat scheelt een hoop benzine.

Ria Zaterdag 25 Juni 2022 at 6:45 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

Als je voorheen met de auto ging wel natuurlijk. En je blijft gezonder, ook al heb je hulp…

Sjoerd, (URL) - 25-06-’22 21:16
hanscke

Het bekende verhaal. Eén keer op een elektrische fiets gereden en je bent helemaal om. Dan hoeft de auto niet meer voor de kleine stukjes. Je hebt immers geen last meer van die akelige wind die het fietsen altijd zo zwaar maakte.

hanscke, (URL) - 26-06-’22 11:41
Jan K. alias Afanja

Zo lang het kan is dat wel het mooiste vervoermiddel om te gebruiken voor kleine ritjes.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-06-’22 15:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.