Onderweg

Kwart over zes rolden we uit bed vanmorgen, want eindelijk was het zover. Hij had er last van en het werd groter dat bobbeltje op zijn middelvinger. Ja hoe zet je een middelvinger, want dat is het toch echt, op de foto, nou zo ongeveer. Het was al tot en met onderzocht en nu zouden ze het er vanmorgen in Vlissingen uit halen. Ik mocht mee voor het terug rijden en bleef lekker in de auto zitten wachten met de digitale krant en zo en het was ook binnen een uur gebeurd. Half tien waren we weer thuis. Anders kom ik dan ongeveer thuis van mijn ochtendrondje.

Van zo'n ochtend ben ik dan best uit mijn doen. Ik had er ook over gedroomd dat we op de fiets gingen en dat het erg druk was met fietsers onderweg die allemaal naar CAS (concertatsea) gingen, maar we waren wel op tijd! De dokter was er ook nog maar net want het kraagje van zijn jasje zat niet goed. Ik weet niet of het toen al gebeurd is, want de volgende dag moesten we weer terug. We gingen toen op de brommer, die had Joop al klaar gezet, want dat fietsen duurde toch te lang, ik vond het eng want het was jaren geleden dat ik brommer had gereden, hoe dat afgelopen is weet ik niet want toen moesten we eruit om over een half uurtje in de auto te stappen...

We reden de oude vertrouwde weg die ik jaren regelmatig naar de tandarts heb gereden. Ik vertelde op de terugweg mijn droom aan Joop en hij zei dat de zuster zijn kraagje ook goed had gedaan toen ze de mitella om deed.

Vanmiddag heerlijk gewandeld, met halfverwege een harinkje.

Ria Vrijdag 01 Juli 2022 at 7:01 pm | | Standaard

zes reacties

Coby

Heerlijk, zo n kraagjes verhaal!

Coby, - 01-07-’22 23:10
Sjoerd

Als je kraag maar goed zit, dan is alles oke…

Sjoerd, (URL) - 02-07-’22 07:40
Jan K. alias Afanja

Die wolken vormen ook een mooie kraag boven de horizon.
Beterschap maar weer voor Joop!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-07-’22 10:47
Irene

Jullie maken van alles mee, en als het niet spannend genoeg is droom je er wat complicaties bij.
Beterschap Joop :-)

Irene, (URL) - 02-07-’22 11:21
Irene

Oké, dat laatste moest natuurlijk niet doorgestreept. Ik trap er ook elke keer in :-(

Irene, (URL) - 02-07-’22 11:22
ria

:-D

ria, (URL) - 02-07-’22 12:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.