Open ramen

De skyline van Zonnemaire in de vroegte. Vanmiddag haalde ik aardappels bij de buurmanboer en die sprak toch van behoorlijke schade aan sommige gewassen ten gevolge van de flinke hagelbui van vorige week op de dag van de tornado. Dat is wel jammer natuurlijk, hopelijk valt het mee, boeren klagen al gauw geloof ik...

Een heerlijke dag. Ik heb zowat heel de dag lekker zitten kleuren bij het open raam, met de geluiden van de straat. In de zon zitten doe ik niet meer en onder de parasol zit je toch ook maar te zitten, lezen doe ik niet graag en kleuren gaat niet buiten. Vanmiddag was het ook te warm om te wandelen, dus deed ik vanavond na het eten nog een rondje.

De groenlingen deden tikkertje op het prikkeldraad, of in elk geval iets wat er op leek. Dit zijn de hele foto's, meestal knip ik er een stukje uit, dan zie je het vogeltje beter, maar ik vond ze wel leuk zo.

Ria Maandag 04 Juli 2022 at 9:13 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Ik vind die rakkers ook wel leuk op dat prikkeldraad…

Sjoerd, (URL) - 05-07-’22 07:34
Jan K. alias Afanja

Leuke foto’s van die groenlingen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-07-’22 09:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.