Uitgelaten

De mevrouw van de uitlaatservice heeft corona, dus er zaten een paar baasjes omhoog, ook die van Bard en aan mij de vraag voor een tussendemiddagrondje en natuurlijk deed ik dat graag. Morgen weer en nog wel een paar keer meer denk ik zo. Heen en weer naar de haven is 5km, net ver genoeg en tussen de middag nog niet zo heel warm

Bard krijgt al een beetje door hoe ik het hebben wil, aandacht vooral, van beide kanten dan gaat het heel goed.

Op de heenweg hadden we een stukje hout gevonden, dat blijft tenminste drijven en hij ging het netjes ophalen voor de volgende worp, jammer dat ik niet zover kan gooien maar dat vond hij geen enkel probleem.

Op de terugweg hebben we bramen gegeten, dat was even doorbijten maar toen hij zag hoe lekker ik ze vond moesten ze dat zeker zijn en vond hij dat ook, zo gaat dat.

Vanmiddag gingen ook de hechtingen uit Joop zijn vinger, daarvoor moest hij even heen en weer naar Goes maar het is goed genezen.

Ria Dinsdag 12 Juli 2022 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Margo

Ik las ergens dat je geen bramen mag plukken voor eigen gebruik. Doe maar lekker wel hoor, al die regeltjes! :-D

Margo, - 12-07-’22 23:05
Sjoerd

Fijn toch als alles op rolletjes verloopt…

Sjoerd, (URL) - 13-07-’22 07:31
John

De meeste honden zijn erg makkelijk, ligt ook wel aan de opvoeding natuurlijk. Lekker bramen, hier heb ik nog geen eetbare gezien.

John, (URL) - 13-07-’22 08:37
Jan K. alias Afanja

Jullie vermaken je duidelijk prima tijdens die wandelingen. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-07-’22 11:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.