Helder

Er was vooral wind en dat kwam eigenlijk best goed uit. Bij het maaien op het land komt altijd heel veel stof vrij en dat werd nu mooi in één keer weggeblazen, al heb ik er eigenlijk weinig zien maaien vandaag.... misschien waaide het te hard :-D  

Het was heel helder met af en toe een wolkenband. De parasols in de tuin konden niet open en eigenlijk had ik er weinig erg in dat het toch heel heet was voor de planten, je moet toch overal op letten tegenwoordig.

Vanmorgen eerst de straat eens aangeveegd, want ze komen dan van de gemeente wel het trapje en de onderkanten van de dijk maaien zodat het begaanbaar blijft, maar de stroresten laten ze liggen en dat waait dan allemaal naar mijn stoep.

Ria Maandag 25 Juli 2022 at 7:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Hier was het goeddeels bewolkt vandaag, maar het was met ruim 23 graden nog allerminst koud.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-07-’22 21:05
Renesmurf

Ja, mensen moeten zelf ook meehelpen om de boel schoon te houden, de gemeente doet niet alles. Gelukkig begrijp jij dat.

Renesmurf, (URL) - 25-07-’22 22:24
John

Het waaide loeihard hier, maar de wind kwam uit het westen dus ging ik toch met de fiets op pad. Maaiden deden de boeren hier gisteravond en vannacht.

John, (URL) - 26-07-’22 07:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.