Verpakking

Vanmorgen vroeg goot het nog pijpenstelen, ik moest even wachten voordat ik de deur uit kon en nam voor de zekerheid nog maar een paraplu mee.

Daarna wat gefrobel met foto's voor de jarige Heleen, dat vind ik altijd leuk om te doen. Bloemetje en kaart gebracht en komende week ga ik weleens kijken of er nog taart over is. 

Vanmiddag een heerlijke wandeling in de zon en in de wind.

Petten dragen heb ik opgegeven, ik vind het allemaal maar niets, ik heb nog nooit iets gedragen om haar, hoofd of huid te beschermen en zo gerimpeld ben ik daar toch ook niet van geworden. In de zon gaan zitten of liggen bakken zoals je vroeger deed doe ik al lang niet meer. Dagelijks een likje dagcreme dat is alles.

De slager verpakt zijn vlees tegenwoordig anders, zo is het al een paar keer voor gekomen dat we eigenlijk iets anders aten dan de bedoeling was. Joop merkt daar natuurlijk niets van als ik het niet vertel, maar omdat we gisteren al een schnitzel aten en vandaag alweer, legde ik het maar even uit. "Het staat er toch op" zei hij, ja dat is zo, maar als ik heen en weer loop heb ik mijn bril niet op en ik zie toch wat erin zit....

Ria Dinsdag 26 Juli 2022 at 6:42 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

Ik draag wel altijd een petje als de zon schijnt. En twee dagen na elkaar hetzelfde eten kan best.

Renesmurf, (URL) - 26-07-’22 22:10
John

Ik heb petten en hoeden. Maar ik draag alleen iets als ik een lange trip maak en de zon schijnt echt fel.

John, (URL) - 27-07-’22 08:17
Jan K. alias Afanja

Gelukkig heb ik nog steeds een volle haardos, zodat ik een petje voor de zon niet nodig heb. Maar soms draag ik er wel eens eentje bij het fotograferen, zodat ik mijn zonnebril niet op hoef.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-07-’22 21:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.