Haar en andere zaken

Een ouwetje uit de begin jaren zeventig. We woonden pas in plan west in Zierikzee waar we de eerste bewoners waren in de Zijpestraat. Maar daar gaat het nu even niet over.

Het gaat nu even over mijn haar. Ik was vandaag weer eens bij de kapper, dat was alweer een tijdje geleden, want ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik pak ook weleens zelf de schaar hoewel ik natuurlijk een prima kapstertje heb. Ik was bang dat het nu een beetje scheef was na de laatste keer. Gelukkig begrijpt mijn dochter me, zij knipt ook altijd haar eigen haar, want dat kan niemand anders zo goed als zij natuurlijk.

Vroeger deed ik dat ook allemaal zelf, ook dat van Joop en de kinderen, geld voor een kapper hadden we niet (over), daar deden we liever iets anders van en ik kon het prima. We hadden daar nog niet eens een tuinstoel.

De dia's had ik eerst stofvrij moeten maken voordat we ze lieten digitaliseren, dat ziet er niet uit zo, jammer.

Maar mijn haar zit in elk geval goed ;-)

Ria Woensdag 27 Juli 2022 at 7:17 pm | | Standaard

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Je staat er leuk op, maar een poetsbeurtje voor de foto’s was niet verkeerd geweest. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-07-’22 21:28
Renesmurf

Wat een gezeur dat er stof op gekomen is, kom op zeg, het is ook oud spul. Ik weet niet anders dan bezoekjes aan de kapper of een thuiskapster, en de laatste jaren neem ik altijd standje drie.

Renesmurf, (URL) - 27-07-’22 22:25
John

Nu zie je tenminste dat het een oude foto is. :)

John, (URL) - 28-07-’22 08:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.