Vallen en opstaan

De boiler bevalt prima, het zijn twee tanks van 25ltr, maar met één tank kunnen we makkelijk allebei douchen, dus we gebruiken er nog maar één. Die ander kan aangezet worden als het nodig mocht zijn.

De voorbereidingen voor de uitbreiding van de meterkast zijn ook al gemaakt, het is nu wachten op de Delta. En omdat we nu toch bezig zijn gaan we gelijk maar door om ook het koken elektrisch te gaan doen. Het gasgebruik daarvoor is minimaal maar alle beetjes helpen en ooit moet het toch een keer gebeuren. 

Heerlijk weer weer vandaag. Ik waste en droogde, blaasde met de bladblazer want er valt wel erg veel spul uit de wingerd nu en daar kan ik met de bezem niet komen. Twee minuutjes maar hoor de rest deed ik met de bezem. 

Joop viel midden in het dorp met de fiets. Er was zo'n grote gemeenteauto, voor het legen van de glasbakken of zoiets en die moest eigenlijk achter hem blijven, maar hij passeerde toch en er was een stoeprand die Joop niet goed zag want hij had zijn zonnebril op. Hij raakte de stoeprand en viel in het gras. Eerst leek er niets aan de hand, maar nu lijkt er toch iets met zijn ribben te zijn...

Ria Vrijdag 29 Juli 2022 at 8:26 pm | | Standaard

zes reacties

Coby

Vervelend zo’n val. Beterschap voor Joop!

Coby, - 29-07-’22 23:07
Jan K. alias Afanja

Een geluk bij een ongeluk dat hij in het gras viel en niet direct op steen of asfalt. Hopelijk valt het allemaal wat mee.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-07-’22 01:01
Dhyan

Vallen is gevaarlijk op oude leeftijd, altijd daarop bedacht zijn.

Dhyan, - 30-07-’22 10:02
irene

Oeps. Hopen dat het meevalt…

irene, (URL) - 30-07-’22 10:26
ria

Het valt mee hoor, hij voelt zowat niets meer en heeft alweer gefietst vanmorgen.

ria, (URL) - 30-07-’22 12:00
John

Toch slecht van die gemeentewagen.

John, (URL) - 30-07-’22 12:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.