Bedrukt

Er was wel even zon vanmorgen, maar de rest van de dag toch meest bewolkt.

Na de koffie ruimde ik de tuin verder op, nu waren de planten aan de beurt voor een controlebeurt, dood spul eruit en of ze niet al te droog werden, hier en daar wat knipwerk en je ben weer zo een uur verder. 

Vanmiddag fietste ik naar Scharendijke. Druk onderweg, al zou je dat op de foto niet zeggen. Op zulke wegen wordt je dan vaak de berm in geduwd. Automobilisten willen niet graag de berm in, dus moet jij er maar in met je smalle banden. Hier liggen de betonnen bobbels nog gelijk met het asfalt, meestal liggen ze nog een stukje lager ook. Verder was het heerlijk fietsweer natuurlijk.

Tekening klaar.

Ria Zaterdag 30 Juli 2022 at 7:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Hier was het de hele dag een prachtig mooie zonnige dag. Ik heb nog kadootjes gekocht en ga morgen op visite, dan wordt er helaas wel regen verwacht, dus dan maar binnen zitten.

Renesmurf, (URL) - 30-07-’22 21:50
Sjoerd

Een beetje regen, wat zon, beter hoeft het niet de zijn. Ik zit niet te wachten op hoge temperaturen.

Sjoerd, (URL) - 31-07-’22 07:35
Jan K. alias Afanja

Hier was het weerbeeld niet veel anders gisteren. Zojuist is het begonnen te regen en dat lijkt wel even aan te houden voorlopig.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-07-’22 10:22
Margo

Mooie tekening! Leuk al die verschillende patroontjes.

Margo, - 31-07-’22 10:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.