Verkleuren

Zo langzamerhand begint de boel te verkleuren, het gaat allemaal zo snel, maar nog even en alles is weer geel en rood en bruin, prachtige herfsttinten overal.

Na een extra vroeg ochtendrondje eerst naar de groentewinkel, de supermarkt had ik gisteren al gehad. Afgerekend en wel liep ik naar buiten en zag Eveline met haar worteltjes in de weer, blijf eens even zo staan zei ik en pakte vlug mijn toestel, want zij is niet zo van het poseren, maar het lukte en de foto is leuk, dus daarom deze leuke krullebol ook nog maar hier!

Joop had er ook zin in vandaag en deed weer iets met kabels op weg naar waar elektrisch gekookt moet gaan worden. Gaatjes boren in een wand en waar je dan uitkomt kan voor verrassingen zorgen, maar de kabel is er zonder brokken door, weer een stukje opgeschoten.

Verder was het nog steeds erg heet, geen moeite gedaan iets anders te ondernemen als een beetje kleuren.

Ria Donderdag 04 Augustus 2022 at 7:34 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Nieuwe kabels trekken in een bestaan huis is altijd een cime…

Sjoerd, (URL) - 04-08-’22 21:46
Ellen

Wat een gezellige groentewinkel. Dat mis ik echt in ons dorp. N.a.v. jouw opmerking over de prijs van de bleuband zag ik bij de plaatselijk coop ook een prijskaartje van 3,15. Vanochtend ook nog toen ik het kocht. Bekijk bij thuiskomst wat beter mijn kassabon. Heb ik 3,39 moeten betalen. Is 5% meer. Winst supermarkt denk ik.

Ellen, - 05-08-’22 10:03
ria

Ja Ellen, volgens mij doen ze maar raak, kassa!

ria, (URL) - 05-08-’22 10:36
Jan K. alias Afanja

Knap dat Joop dat zelf allemaal kan doen. Zelf zou ik me er niet aan wagen met mijn twee linkerhanden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-08-’22 12:44
ria

Het was zijn beroep Jan.

ria, (URL) - 05-08-’22 18:34
John

En dan las ik gister dat elektriciteit peperduur is geworden. Gelukkig hebben we panelen.

John, (URL) - 06-08-’22 08:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.