Lekker krassen

Na al het gepriegel, want dat is het best, wilde ik ook weer eens lekker erop los krassen gewoon even hatseflats en huppekee en klaar! Best ook nog het bekijken waard vind ik, zo'n leuk kleurrijk huis. 

Minder kleurrijk is het huis van de buren en er moet nog veel aan gebeuren, maar je woont dan wel tegenover ons aan de andere kant van de oprit, wie wil dat nu niet. Het is te koop sinds vandaag.

Vandaag is Yara jarig. Ze kreeg o.a. een fiets om lekker te fietsen met haar baby, nu nog veilig binnensbuiks bij haar, maar straks lekker in de buitenlucht. Ik kreeg een foto van het complete plaatje maar liever niet hier, het zij zo en natuurlijk heb ik nog wel een andere foto van Yara op de fiets. Lekker puh!

of van een lekker krassende Yara net als oma vandaag!  Ze heeft het van geen vreemde.

Ria Maandag 15 Augustus 2022 at 7:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Een beetje privacy voor Yara in deze staat kan ik me best voorstellen. Het is niet niks…

Sjoerd, (URL) - 15-08-’22 21:06
Renesmurf

De beste keus is altijd het veiligst. Fietsen is fijn.

Renesmurf, (URL) - 15-08-’22 22:14
Jan K. alias Afanja

Kras jij er maar lekker op los op zijn zijd. Het is mij nog steeds te warm om wat dan ook te doen. Die 100 m haal ik intussen al enige dagen niet meer, het houdt nu met een meter of 25 op. Maar goed, nog even doorzetten met niets doen, er komen vast weer frissere tijden, als het maar niet te lang duurt.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-08-’22 15:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.