Humor

Nog even over gisteren en dan hou ik er echt over op. Het lijkt misschien allemaal erg dramatisch maar dat is het zeker niet hoor, we hebben vooral ook veel lol samen en zo onze eigen grapjes zoals iedereen dat wel heeft

Humor is een groot goed, het ontspant en maakt alles wat lichter.

Vandaag weer lekker gewandeld, er was wind en dat is heerlijk na al die hitte. Ook al wordt het komende week weer heet, zoals ze beloven, dan nog zullen de ochtenden en de avonden alweer wat frisser zijn.

Zat ik andere jaren om deze tijd alweer aan een breiwerkje te denken.... dat heb ik nu totaal niet. Dat komt denk ik omdat het gekleur me toch wel veel in beslag neemt, mijn schouders daar totaal geen problemen mee hebben en ik het heerlijk vind om boven op mijn kamertje te zitten. Breien moet dan weer op de bank en ik heb nog truien zat. Verder zijn ze natuurlijk ook gewoon te koop, al wacht ik daar nog maar even mee, voorlopig loop ik nog in mijn hemd.

Ria Zondag 21 Augustus 2022 at 6:36 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

De gebruikelijke zomeroverpeinzingen. Dat is altijd zo als de zomer de laatste maand in gaat, dat roeptoeteren mensen alweer over de herfst.

Renesmurf, (URL) - 21-08-’22 22:46
Margo

Prachtige foto’s Ria!

Margo, - 21-08-’22 22:59
Jan K. alias Afanja

De humor moet je er zo lang mogelijk in proberen te houden, anders wordt het leven zo’n saaie en donkere aangelegenheid.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-08-’22 01:11
Sjoerd

Laten we eerst nog maar even genieten van de zomer…

Sjoerd, (URL) - 22-08-’22 07:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.