Vissen en gissen

Een heel andere polder ineens vanmorgen, lekker fris maar wel gewoon t-shirtjes weer.

Niet alle vlas was al opgerold, ze waren al snel nadat ik voorbij was gekomen gestopt zo te zien. 

Vanmiddag heb ik niet gelopen, we waren even in Numansdorp op de verjaardag van Ivo. Gisteren kreeg hij de sleutel van zijn nieuwe huis, dus daar gingen we ook nog even kijken. Trots op zijn nieuwe spulletje, maar nog veel werk te doen voordat hij kan verhuizen natuurlijk.

Het gesprek kwam weer eens op mijn vader en hoe oud hij geworden was, het wordt bijna een soap want we weten het nooit en dan gaan we zoeken. Gelukkig had ik het laatst nog op Facebook gezet met zijn verjaardag, hij werd 86. Volgende keer zijn we het weer vergeten, of zou het nu eindelijk eens blijven hangen.

'Pa heeft twee grote vissen gevangen', staat er als tekst bij de foto in het album van Janny. Ze haalde het eens tevoorschijn en kijk daar was de foto die ik zocht, ik wist dat hij er moest zijn. Het was zeebaars en zulke grote had hij nog nooit gevangen.

Ik mocht het album meenemen om wat foto's te scannen, leuk! Dus daar komt nog wel wat meer van binnenkort, of als het zo eens te pas komt.

Ria Vrijdag 26 Augustus 2022 at 8:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Dat zal gesmaakt hebben…

Sjoerd, (URL) - 27-08-’22 08:18
John

Een nieuwe woning kan heel erg leuk en spannend zijn, maar eerst nog wat werk.
Mijn vader precies 10 jaar jonger.

John, (URL) - 27-08-’22 08:40
Jan K. alias Afanja

Daar zullen jullie een stevig maaltje aan hebben gehad, denk ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-08-’22 09:08
Margo

Mijn pa werd 86 plus een week. Ik heb zelf het idee dat ik 98 wordt, net als mijn oma. Maar ik moet er eigenlijk niet aan denken. Nog 27 jaar, en iedere dag een beetje minder.

Margo, - 28-08-’22 17:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.