Beleven

's Morgens best nog lekker fris maar in de loop van de dag slaat de lamheid toe.

Deuren dicht, gordijnen gesloten, somber word ik ervan. Afgelopen week ging het 's middags even, maar de laatste twee dagen is het weer raak.

Volgens mij zijn (de meeste) mensen niet hittebestndig, er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen die dit nog heerlijk vinden, maar daar kan ik met mijn petje niet bij hoor, dit is niet meer fris en leefbaar.

Joop wandelde mee vanmorgen, ook weleens leuk en omdat hij mijn ochtendrondje te kort vindt liepen we gelijk wat langer. Vanmiddag fietsten we om een ijsje op Brouw. ook gezellig. Voor de rest was er de baby en Max Verstappen.

Ook Beleef Zonnemaire komt er weer aan, dat wordt weer een gezellige dag de 24ste. Als het lekker weer is ga ik buiten zitten met wat tekeningen en als het regent niet. Ik zal voor de gelegenheid mijn (expositie)vlag ophangen en mensen laten weten dat ze welkom zijn om eventueel binnen ook tekeningen te bekijken. 

Komen jullie ook?

Op de foto Oom Levi met zijn nieuwe nicht, allebei knapperds!

Ria Zaterdag 03 September 2022 at 6:49 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Ik heb er gelukkig niet zo’n last van, maar langzaam aan mag er wel weer een buitje vallen.

Sjoerd, (URL) - 03-09-’22 20:18
Renesmurf

Als het onder de 30 graden blijft is het prima te doen. Max zal zijn best doen om het volgend jaar nog heter te laten worden.

Renesmurf, (URL) - 03-09-’22 22:13
Jan K. alias Afanja

Lichamelijk ben ik al wekenlang in de greep van de warmte, maar van somberheid heb ik gelukkig nog steeds geen last. De kop laten hangen kan later altijd nog.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-09-’22 22:27
John

Ik vind die warmte inderdaad heerlijk. Aan de andere kant, ik kan ook goed tegen kou.

John, (URL) - 04-09-’22 07:50
Margo

Je kunt eigenlijk niets doen in die warmte, daar heb ik het meest last van. Maar volgende week gaat het lekker regenen (de woorden lekker+regenen tonen aan dat het klimaat veranderd is.) Mooi kindje!

Margo, - 04-09-’22 11:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.