Webben

Kijk eens hoe heerlijk! Druppels!

Het was mistig vanmorgen. Ik was al heel vroeg buiten, er was lawaai op het dak en ik ging even kijken. Op het dak was niets te zien natuurlijk, maar het was mysterieus buiten, het werd net een beetje licht en het was behoorlijk mistig. Het had ook lekker geregend zag ik. Ik heb er even van genoten en ben toch nog maar even terug naar bed gegaan, half vijf is best vroeg.

Toen we opstonden was het nog steeds dampig en onderweg wemelde het van de webben, zo mooi, echt herfstachtig al.

Verder alle was gedraaid en gdroogd net als vorige week zondag, soms komt dat zo uit en morgen beloven ze nog meer regen, het kan maar gebeurd zijn.

En we hadden Max natuurlijk, wat een feest. Geweldig!

Er was ook een ander feest in Limburg waar we vandaag eigenlijk heen zouden gaan... we gingen niet. Morgenochtend vroeg was er al de afspraak met de Delta voor het uitbreiden van de meterkast en in het donker rijden doen we maar niet meer, zeker niet zover Jammer maar helaas, al vond ik het met deze hitte niet heel erg om thuis te blijven. Limburg is een eind en waarschijnlijk nog wat warmer dan hier.

Ria Zondag 04 September 2022 at 6:51 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vier reacties

Sjoerd

Hier was het inderdaad zonnig en warm…

Sjoerd, (URL) - 04-09-’22 22:12
Renesmurf

Hier was het vorige week een paar ochtenden mistig, dan zie je dat er nog vocht genoeg is. De dagen worden alweer donkerder.

Renesmurf, (URL) - 04-09-’22 22:34
John

Hier heeft het dus nog steeds niet geregend, maar wellicht dat daar van de week verandering in komt.

John, (URL) - 05-09-’22 08:14
Jan K. alias Afanja

Gisteravond heb terwijl ik in de tuin zat welgeteld 4 regendruppels gevoeld. Verder bleef het droog. Er hangen hier regelmatig webben in de tuin, maar zulke mooie dauwdruppels heb ik hier nog niet gezien.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-09-’22 09:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.