Terug naar normaal ofzo

Na mijn ochtendrondje trok Joop ook gelijk zijn wandelschoenen aan, hij doet het duidelijk ook liever alleen, dat tempo van mij stelt ook niets voor en in kletspraatjes heeft hij natuurlijk ook geen zin.

Dat gaf mij de gelegenheid alvast wat met m'n tekeningen te scharrelen, een paar verwisseld een paar erbij nog waar dat kon, het duurt nog wel ruim twee weken, maar tot die tijd zal het me wel in beslag nemen, onzeker tiep als ik ben.

Nu de vakanties weer voorbij zijn en afgelopen maandag het 'normale' leven weer begonnen is, is het ook weer aan mij de eer om op woensdag een rondje met Bard te doen. We vonden het allebei weer erg leuk.

Vanmiddag nog een stukje gefietst en dan moet het maar genoeg zijn, ik vind het nog steeds erg warm.

Koken ging goed.  Bloemkool vandaag, de aardappel kook ik tegenwoordig samen met de groente als dat gaat, dat scheelt een pan en tot nu toe bevalt dat prima, we deden er een rundervink bij en appelmoes (joop) en komkommer(ik). Wel veel knoppen en standen maar ik begin het al te leren, ook een warmhoudstand! Echt handig!

Ria Woensdag 07 September 2022 at 7:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Alle begin is moeilijk, ik moet er straks ook aan gaan wennen… Als het gas eruit moet eb je weinig keus meer.

Sjoerd, (URL) - 07-09-’22 22:05
Renesmurf

Al doende leert men. In eigen tempo werkt vaak het beste, maar samen kan ook gezellig zijn.

Renesmurf, (URL) - 07-09-’22 22:16
Jan K. alias Afanja

Ook hier in het noorden lijken we langzaam terug te gaan naar een soort van normaal. Eindelijk wat aangenamere temperaturen en intussen al 25 mm regen vandaag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-09-’22 11:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.