Dingen

Zo'n dag dat dingen niet gaan. Je wilt iets bestellen en daar hoort dan iets bij en dat is dan weer nergens te vinden. Je wilt iets betalen en dat lukt ook al weken niet en het moet voor de elfde!

Niets schokkends hoor, want als het niet betaald is vergaat heus de wereld niet, maar het geeft ergernis. Iets dat altijd met de credit card betaald werd en dat wil je dan omzetten in Pay Pall omdat we van die kaart af willen, dat heb ik dan speciaal daarvoor genomen en dan denk je ik regel het even, maar ik zou echt niet weten hoe. Best ingewikkeld dat Pay Pall. Iemand ervaring?

Daar komt dan bij dat ik daarbij steeds aan Pall Mall moet denken, dat heb ik nog eens een tijdje gerookt en ik zie dan gewoon het pakje voor me. Ik zag gisteren ook dat het nu elf jaar geleden is dat ik gestopt ben met roken.

Nu nog ben ik blij dat het me toen in één keer gelukt is, want ik heb echt gedacht 'ik probeer het één keer' want ik wilde het graag, maar ik wilde niet zo'n figuur worden die al twintig keer gestopt is en na de 21ste keer  maar weer begint, dat is ook een gewoonte. En ik heb in een lichtelijk aangschoten bui heus nog weleens een shagje gerookt, dat mag ik nog steeds van mezelf maar dat komt er nooit meer van...

Ik rook niet. 

Gebakken aardappeltjes super gelukt, de kip iets minder, niet een lekker bruin randje.

Best lekker gewandeld ook.

Ria Donderdag 08 September 2022 at 6:49 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Lekker doen wat je zelf wilt, en waar een wil is is een weg. Wat vliegen de jaren toch.

Renesmurf, (URL) - 08-09-’22 21:36
Margo

Ja PayPal gebruik ik ook regelmatig. Als je bent geregistreerd moet het gewoon werken.
En vanmiddag overleed the Queen. Ik weet niet anders dan dat Elizabeth de koningin was. Nu is Charles ein-de-lijk koning. Zou hij er zin in hebben?

Margo, - 08-09-’22 23:44
Sjoerd

Ik heb geen ervaring met PayPal, ik heb zelfs geen creditcard meer, dat laat ik aan mijn vrouw over.

Sjoerd, (URL) - 09-09-’22 07:13
Jan K. alias Afanja

PayPal ken ik ook niet. Mijn geld wil al snel genoeg op met ApplePay en de credit card.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-09-’22 11:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.