Familiedag

We waren een paar uurtjes op kraambezoek vandaag.

Een hele autorit. Heen en terug een uur of vier en er was file dus er kwam nog een kwartiertje bij. Voor Joop de eerste lange rit met zijn afgeplakte brilleglas, als je de foto uitvergroot is dat beter te zien. Ook is dan beter te zien dat we wel degelijk overgrootouders zijn vind ik, hahaha, ik vind het wel een hele leuke foto.

Het rijden ging prima, ik geloof dat ik het nog vermoeiender vond dan Joop. Op den duur weet ik niet meer hoe ik zitten moet, maar we hebben het weer gehaald.

Opa's zijn altijd wat onhandig met dat kleine spul, bij moeders groeit dat er nooit meer uit volgens mij, of het zit er gewoon ingebakken.

Tante Miriam reed ook mee om kennis te maken, het zijn nu nog zulke hummeltjes, achttien dagen nog maar, maar ze is zo zoet.

Het liefst ligt ze natuurlijk bij mama.

Terwijl oma af en toe een handje helpt. Voor haar wel een heel bijzondere ervaring om zo intens bij de geboorte van je kleindochter en de verzorging ervan erna aanwezig te zijn.

We dronken koffie bewonderden huiselijke veranderingen bij Silvia, ook bij opa Cor een hele verbouwing en bij Yara was er soep in haar nieuwe huis. Veel gezelligheid in een paar uurtjes tijd.

En ook erg veel regen onderweg.

Ria Zondag 18 September 2022 at 9:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Margo

Schattig die kleine hummeltjes! En iedereen is er blij mee.

Margo, (URL) - 18-09-’22 22:06
Sil

Het was heel bijzonder deze ontmoeting vandaag
Nora zal vast jullie warmte gevoeld hebben

Sil, - 18-09-’22 22:07
ria

@Sil Daar ben ik van overtuigd.

ria, (URL) - 18-09-’22 22:24
Jan K. alias Afanja

Altijd mooi zo’n eerste bezoekje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-09-’22 10:07
Renesmurf

Heel erg leuk, nieuw leven. En wat voor een leven zal het krijgen.

Renesmurf, (URL) - 19-09-’22 22:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.