Tegeltje

We bewonderden gisteren Silvia haar huis. Ze had heel hard gewerkt de laatste maanden. Klaar met studie en op dreef met haar werk was er nu eindelijk tijd de boel eens wat op te knappen. Alles geschilderd van boven naar beneden, tuin opgeknapt, schuur schoon, het was gewoon even nodig vond ze.

Toen we in de keuken kwamen viel mijn oog op het tegeltje dat ik ooit liet maken, ik was het totaal vergeten en toen ik ging zoeken vandaag kon ik het tussen de foto's ook niet meer vinden. Hoe voorzichtig ik ook ben, soms gaan er toch gewoon dingen kwijt. 

Maar nu is het er weer en het is nog steeds een waarheid als een koe.

Storm is ook nog steeds alife an kicking. 

Sil kocht een elektrische deken voor op de bank, ook een goede oplossing tegen de komende kou en Storm vindt dat ook.

Ria Maandag 19 September 2022 at 8:39 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Spreuken ontstaan niet voor niets, er zit een achterliggende gedachte in.

Sjoerd, (URL) - 20-09-’22 07:35
Jan K. alias Afanja

Mooi tegeltje. Het zijn toch altijd weer de kleine dingen die het doen, en dat geldt meestal ook voor de kleine geluksmomentjes.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-09-’22 09:39
Margo

Een elektrisch dekentje voor op de bank, wij zitten er ook aan te denken. Voorlopig maar even twee ruime fleecedekens aangeschaft. Elektrische dekentjes verbruiken weinig stroom, dat heeft ze goed bedacht.

Margo, (URL) - 21-09-’22 00:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.