Weinig zon

Die buienapps weten er ook niet altijd raad mee, het beste kan je beter gewoon naar buiten kijken. Vanmorgen zou het ook weer behoorlijk regenen als ik nu zou gaan, maar ik kreeg geen spatje. Er was verder ook niemand aan de wandel dus die keken allemaal naar de app. 

Mooie luchten en paddestoeltjes die er al een paar weken staan. Een heel rijtje tussen het asfalt en het gras, de meeste zijn al kapot gereden.

Nu de zon niet schijnt, of tenminste toch bijna niet wordt het overdag wat frisser binnen, nog steeds wel 19 graden maar als je zomaar zit wordt dat toch wat frisjes , dus we deden ons nieuwe elektrische kacheltje eens aan en een uurtje later was het 21 graden. Ik heb boven ook zo'n kacheltje en omdat ik daar zat te kleuren deed ik het ook even aan. Zo'n kamertje is helemaal zo warm.

Joop haalde gisteren zijn vierde vijfde prik, ik sla deze even over.

Ria Woensdag 28 September 2022 at 6:39 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Ik ga ook voor de vierde prik, zeker weten.

Sjoerd, (URL) - 29-09-’22 07:57
ria

het is de vijfde al voor Joop zei hij net

ria, (URL) - 29-09-’22 10:24
Jan K. alias Afanja

Wij verdrijven de ochtendkilte tegenwoordig met een ir-paneel. Werkt prima en zeker met zonnig weer is dat prettig stoken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-09-’22 12:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.