met een koekje

De zon scheen toen we opstonden en even later liepen we weer samen in de polder., het was heerlijk en gezellig. Het zijn altijd dezelfde mensen die dat rondje lopen, maar iedereen vertrekt op zijn eigen tijdstip, soms loopt er helemaal niemand. De praatjes gaan vooral over het weer en de hondjes, niks bijzonders. Wel gelijk ruim drie kilometer in de pocket qua kilometers, ook voor Joop goed.

Gisteravond een tekening af gemaakt, die moest daarna weer op de foto om her en der te plaatsen, dat vind ik leuk en hij was naar mijn zin, dan is het dubbel zo leuk.

Vanmiddag deden wel ieder weer ons eigen ding, Joop stapte op de fiets voor een rondje Zierikzee. Ik trok alweer de polder in voor 8.5km mooie wolkenluchten. Het was warm, die jas had ik wel thuis kunnen laten.

En dan is het ineens half vier of zoiets. Tijd voor thee met een koekje.

De tekening staat hier

Ria Donderdag 29 September 2022 at 6:45 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Hier was het vandaag, net als gisteren, schitterend weer, op een sputter regen na flink veel zonneschijn.

Renesmurf, (URL) - 29-09-’22 22:35
Sjoerd

Heerlijk even buiten zijn. Nu kan het nog. De tekening is erg mooi.

Sjoerd, (URL) - 30-09-’22 07:31
hanscke

Mooie tekening, herfst denk ik. We hebben hier nog steeds mooi weer.

hanscke, (URL) - 30-09-’22 19:55
Jan K. alias Afanja

Vaste rondjes heb ik al een paar jaar niet meer. Maar ik heb vandaag wel een paar mooie fotokuiertjes op onbekend terrein gemaakt met mijn fotomaatje. En dat bij lekker zonnig weer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-09-’22 21:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.