Gezelligheid

Nog wat verlaat tentoonstellingsbezoek vanmiddag van Janny en Freek. Gelukkig hing alles er nog en voorlopig blijft dat zo, het staat gezellig en het is leuk om er naar te kijken. Dus mocht je in de buurt wonen en ook eens willen komen kijken dan is dat prima! (app of bel 06-10337929)

Natuurlijk is dat wat Janny en Freek betreft maar een grapje, ze kwamen gezellig op de koffie en we gingen lekker uit eten met z'n viertjes. 

We aten bij de Werf. Vlakbij waar ze ooit zouden gaan wonen toen ze pas getrouwd waren, de bouwvergunning was al binnen, maar werk en studie in Rotterdam maakte korte metten met dat plan.

Hier ergens zou het zijn, we liepen er nog eens langs. Uitzicht op de haven, hoe mooi kan je wonen. Vroeger woonde Freek met zijn ouders in het grote huis, links op de bovenste foto. Altijd leuk als dat er allemaal nog staat, hij kijkt met plezier op de jaren daar terug.

Het was weer erg gezellig en lekker, dat ook. Op de weg naar huis begon het alweer te schemeren (we waren expres vroeg gegaan) en er waren toch dingen die Joop niet zag. Auto's die er plotseling zijn zijn niet fijn.

Ria Zaterdag 01 Oktober 2022 at 8:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

drie reacties

Renesmurf

Fijn dat het zo fijn was, op die auto na dan. Altijd leuk om in je eigen museum te wonen.

Renesmurf, (URL) - 01-10-’22 22:22
Sjoerd

Het zag er gezellig uit zo, dus waarom niet. Jammer dat het met Joop toch achteruit gaat.

Sjoerd, (URL) - 02-10-’22 07:17
Jan K. alias Afanja

Altijd gezellig zo’n middagje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-10-’22 14:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.