Relaxt

Alweer wat langer donker 's morgens zodat we er soms geen erg in hebben dat het al morgen is, want wekkers zetten we natuurlijk niet meer.

De zon scheen en we deden weer een rondje, Joop gaat nu elke ochtend wel mee, al heeft hij bij veel wind wel last van zijn oog. Gelukkig had hij nog een fietsbril waarvan hij nu het rechter glas ook heeft afgeplakt zodat het wazig is en de wind niet bij zijn oog kan, dat scheelt. Zo blijft het uitproberen wat het beste werkt.

Komende week wordt er nog een iets donkerder folie op het nieuwe wazige glas geplakt omdat hij denkt dat dat nog beter is. Gisteren probeerde ik ook eens auto te rijden met mijn hand voor mijn rechteroog.... dat zou niet goed gaan.

Het was een heerlijke dag. Volop zon en fijn drogende wasjes aan de lijn. 

Vanmiddag een heerlijke wandeling terwijl Joop F1 keek en voetbal enzo, dat kan gelukkig allemaal nog!

Vanavond at Mir gezellig een (half)pizzaatje mee.

Voor mij een heerlijk relaxte zondag.

Ria Zondag 02 Oktober 2022 at 8:44 pm | | Standaard

twee reacties

Jan K. alias Afanja

Nadat ik gistermorgen voor het eerst dit najaar vol met mijn snuit in een spinnenweb liep, zag ik vandaag in het landschap ook de eerste herfsttinten verschijnen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-10-’22 14:34
Sjoerd

Nee, uitslapen was er niet bij gisteren. Trouwens ook al mag ik dat, ik ben toch iedere dag voor zeven uur eruit.

Sjoerd, (URL) - 03-10-’22 14:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.