Kleurrijke polder

Naast de lap koolzaad die al een paar weken bloeit is er nu ook een lap met vlas en phacelia gemengd, dat staat wel vrolijk hoor, hoewel dat laatste nu eigenlijk pas begint te bloeien. Allebei gebruikt als groenbemesting.

Er stond vis op het menu en daar liep ik om, op Brouwershaven. Het was heerlijk weer en ik twijfelde tussen een ijsje en een harinkje. Vanwege de zon en misschien wel de laatste dit jaar koos ik voor een ijsje

Joop fietste naar Zierikzee, maar het donkerdere glas voor zijn bril was toch niet donker genoeg, nu wachten op de bestelde donkere plakfolie. Het is nog even zoeken.

Ria Zaterdag 08 Oktober 2022 at 6:36 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Leuk dat kleurtje wat overal terug komt.

Sjoerd, (URL) - 08-10-’22 21:24
Renesmurf

Donker maar niet donker genoeg, mensen hebben toch ook wel altijd wat lijkt het wel. maar een ijsje moet altijd kunnen. Liever dan vis, laat die maar lekker zwemmen.

Renesmurf, (URL) - 08-10-’22 21:54
ria

@renesmurf het gaat erom waar hij het beste mee ziet, dat is nog niet zo makkelijk met maar 1 oog. Dat is wennen en uitproberen.

ria, (URL) - 08-10-’22 22:36
Jan K. alias Afanja

De nazomer kan met dit weer niet lang genoeg duren, dan is twijfelen tussen vis en ijs nog niet zo heel moeilijk. Het is ook hier vandaag weer lekker zonnig net als de voorgaande dagen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-10-’22 14:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.