High

Een heerlijk zondag, waarop we vanmiddag de 80ste verjaardag van Wim vierden met een high tea en familie en vrienden van Wim. Zo worden onze vrienden alsmaar ouder, wij niet natuurlijk, dat lijkt maar zo. Je bent tenslotte net zo oud als je je voelt en wij zijn ook nog lang geen tachtig,

Dit alles natuurlijk met een kwinkslag bedoeld. Als je je goed voelt is er niets aan de hand, maar zoals afgelopen week toen ik een spier in mijn rug verrekt had, voelde ik mij best tachtig hoor, wat een armoe als je je altijd goed kunt bewegen.

Gelukkig was het snel over, maar na een lange zit of na een lange wandeling ben je ook sneller stijf. Alles met mate dat is het best. Ik hoef echt geen twintig kilometer meer te lopen, maar twee wandelingen per dag is fijn. zeker met dit weer! 

Vandaag dus even niet. Het was gezellig aan de lange tafel en leuk om iedereen weer eens te zien al was het soms maar uit de verte.

De wants zat in de tuin en heeft niets met Wim te maken :-)

Ria Zondag 09 Oktober 2022 at 5:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Na een weekend hard werken voel ik me jaren ouder…

Sjoerd, (URL) - 09-10-’22 21:43
ria

@Sjoerd, dat snap ik :-)

ria, (URL) - 09-10-’22 22:18
Renesmurf

Ja, steeds vaker komen de kwaaltjes en die gaan steeds langer duren, het wordt er allemaal niet leuker op, toch zetten we door. Almaar door.

Renesmurf, (URL) - 09-10-’22 22:34
Jan K. alias Afanja

‘t Is een mooi wantsje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-10-’22 10:13
hanscke

80 worden is niet voor iedereen hetzelfde. Vandaag is er een tennis/brtidgevriend jarig. Hij is vijfentachtig geworden. Dus morgen op de tennistosmorgen zingen en gebak bij de koffie. En dan hoop ik dat ik niet tegen hem hoef te spelen want dan verlies ik, tenzij ik een goede partner heb.

hanscke, (URL) - 10-10-’22 19:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.