Zonnig

Wat een heerlijke dag alweer en er komen er nog meer! Joop loopt nog steeds mee 's morgens. 'Al' die hondjes die netjes voor me komen zitten voor een koekje, het is ook leuk en gezellig.

Vanmiddag liep ik weer naar Brouwershaven en ik verheugde me onderweg al op een harinkje. Het was er best druk voor Brouwse begrippen. De Duitsers hebben twee weken herfstvakantie en daarna Nederland nog een week, dus erg rustig is het voorlopig nog niet op Schouwen. 

Joop was weer naar het MD cafe op Nieuwerkerk er zou een spreker komen maar er was trammelant met het openbaar vervoer en zodoende mochten de nieuwe leden zich voorstellen en hield hij een praatje met nog iemand anders.

Zo aan zijn gezicht te zien had hij dat best leuk gevonden. Hij is ook in te huren hoor om te vertellen over zijn reizen bijvoorbeeld en hoe het zo gekomen is.

Ik weet het niet heel zeker, maar ik heb het nu eindelijk eens opgezocht en er is niet veel verschil, maar dit op de foto's is mosterd. Het lijkt heel erg op koolzaad, maar ik denk dat dit gele mosterd is.

Mooi hè. En het ruikt ook lekker, zeker vanmiddag in de zon.

Ria Dinsdag 11 Oktober 2022 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Ellen

Wat een kleur dat geel. Om vrolijk van te worden. Mooie foto’s heb je gemaakt.

Ellen, - 11-10-’22 19:54
Jan K. alias Afanja

Mooi dat gele veld!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-10-’22 21:32
Sjoerd

Is dat ook groenbemesting of wordt dat geoogst en er mosterd van gemaakt.

Sjoerd, (URL) - 12-10-’22 06:53
ria

Allemaal groenbemesting Sjoerd.

ria, (URL) - 12-10-’22 08:33
Margo

Het lijkt erg op elkaar hè? Koolzaad bloeit in het voorjaar, ik verbaasde me al dat het nu weer zou bloeien. Prachtige foto’s. De zon schijnt zo van onderaf!

Margo, (URL) - 12-10-’22 12:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.