Ouderdom

Ik zat vandaag nog eens te zoeken op 'jeuk' en kwam terecht bij 'ouderdomsjeuk'. Dat zal het zijn en ik ben heus niet de enige: Meer dan de helft van alle personen van boven de 60 jaar hebben in meer of mindere mate last van jeuk. Nooit geweten.

In plaats dat de dokter dat dan meteen zegt.

Mijn bloed is onderzocht de zalf helpt niet of nauwelijks, dus ik zal het ermee moeten doen. Hooguit met voeding misschien iets proberen, al eet ik niet anders dan anders. Wel de laatste maanden van die volle Griekse yoghurt, nadat Joop uit Nepal kwam, want daar kreeg hij ook pap en ik lust dat ook best, daar ben ik mee gestopt en ook weer minder kaas, want daar at ik de laatste tijd ook best veel meer van. Ik heb geen idee en probeer maar wat. Het is gelukkig ook nog niet zo dat ik er gek van wordt en niet over mijn hele lijf.

Vanmiddag klaarde het op en heb nog heerlijk gewandeld!

Ria Zaterdag 15 Oktober 2022 at 5:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

Renesmurf

Je moet gewoon altijd van alles uitproberen of het bevalt. Verandering van spijs doet eten, en wat allemaal altijd al goed was blijft natuurlijk goed.

Renesmurf, (URL) - 15-10-’22 20:14
Sjoerd

Wat een mens al niet allemaal kan krijgen….

Sjoerd, (URL) - 15-10-’22 21:50
John

Een mens zit maar erg gecompliceerd in elkaar, maar gelukkig kunnen we ook op onderzoek.

John, (URL) - 16-10-’22 12:50
hanscke

Mijn huisarts heeft ooit eens tegen mij gezegd, jeuk is bijna het ergste wat je kan overkomen. Gekmakend kan het zijn zo liet hij weten. Zo erg is het bij jou gelukkig nog niet.

hanscke, (URL) - 17-10-’22 19:35
Margo

Een lekkere crème, helpt dat misschien?

Margo, (URL) - 17-10-’22 23:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.