Prachtige dag!

Wat een uitzonderlijke prachtige dag was het vandaag. Dat begon al met de ochtenwandeling. Zo stil, zo mooi, met laaghangende mist in de polder, echt genieten! Een nadeel als Joop meeloopt is wel dat ik dan niet zo snel uitgebreid foto's ga lopen maken, want mooie plaatjes waren er natuurlijk ook.

We gingen even naar Zierikzee, want Joop besloot om er een extra bril bij te nemen met een wazig glas, zodat hij kan wisselen. Het scheelt een glas op scherpte en we zochten in het rek met het huismerk. We waren zo klaar! Tijd voor koffie met taart in de zon.

Toen we daar zaten appte Janny of het goed was dat ze kwamen. Zodoende zaten we even later weer gezellig buiten aan de thee, een heerlijke middag. Ook nog een wandelingetje gemaakt met z'n drietjes, Freek had een krant, en nu zit ik lekker te gloeien. Koken heb ik ook overgeslagen, er was pizza en soep!

Ria Dinsdag 18 Oktober 2022 at 7:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

zes reacties

Sjoerd

hier was het alles behalve mooi, pas laat in de middag loste de mist wat op en werd het iets aangenamer. Leuk toch, als je onverwacht bezoek krijgt. De meeste mensen moeten eerst in de agenda kijken.

Sjoerd, (URL) - 18-10-’22 21:49
Renesmurf

Fijn dat er ook nog zulke dagen zijn! Lekker positief.

Renesmurf, (URL) - 18-10-’22 22:11
ria

@Sjoerd : ja heel leuk. Vroeger ging je altijd onverwachts bij elkaar langs als ze niet thuis waren had je pech of waren ze net naar jou onderweg.

ria, (URL) - 18-10-’22 22:15
ria

@Renesmurf : Gelukkig wel hoor!

ria, (URL) - 18-10-’22 22:16
Jan K. alias Afanja

Op deze manier verveelt de herfst nog lang niet. Ook hier in het noorden was het een prachtige dag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-10-’22 00:06
Ellen

Wat mooi dat spinnenweb. Een kunstwerk

Ellen, - 19-10-’22 12:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.