Gezond en lekker

De bomen zijn nog aan het bekomen van de grote droogte lijkt het wel. Er valt wel wat blad en hier en daar verkleurt het wel, maar het ziet best nog groen voor eind oktober.

Vanmorgen na de wandeling waren er oliebollen bij de koffie, gebakken door de Harmonie ten gunste van de kas. Met oud jaar wordt dat door anderen gedaan, zodoende. Ze waren heerlijk en omdat er nog over waren (hoorde ik onderweg) haalde Joop nog een zak en kreeg er twee, daar gaat er eentje van de diepvries in.

Het is wel volop genieten hoor. Joop fietse, ik wandelde nog maar eens een rondje en maakte wat selfies onderweg. Het was zo lekker in de wind en de zon, je voelt gewoon dat dat goed voor je is, dat pakken we toch maar mooi even mee. 

We hebben sinds een paar dagen een gordijn op de slaapkamer, gemaakt van het restant van die van de kamer. We hebben zelf de rails opgehangen met steunen en ik had nog een doosje met 20 haken, ooit eens gekocht bij de Hema voor 2 gulden,  ik had er 17 nodig. Toch niet voor niets bewaard al die tijd. 

Nu is het even wennen met wakker worden opstaan, want best donker 's morgens.

Ria Zaterdag 22 Oktober 2022 at 6:57 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Ja, ik sta momenteel weer op als de zon nog niet op is, dan is het sowieso donker, in de zomer laat ik me graag wekken met de zon, en vooral het vogelgetjilp.

Renesmurf, (URL) - 22-10-’22 22:02
Jan K. alias Afanja

Oliebollen … ik moet er niet aan denken … het water loopt me in de mond. ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-10-’22 22:32
Sjoerd

Ik ben normaliter op voordat de zon op is in deze tijd. En dan is het uiteraard nog donker.

Sjoerd, (URL) - 23-10-’22 08:24
John

2 gulden.. dat is een mooie prijs. Ja, zulke dingen gooi je het best ook niet weg. Wie wat bewaard..

John, (URL) - 23-10-’22 08:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.