Joehoe!

Ik ben er weer!

Zie het maar als vuurwerk horend bij de testpost hieronder waar in de reacties ook de reden staat.

Natuurlijk maakte ik me wel een beetje zorgen, maar eigenlijk wist ik wel dat het weer goed zou komen, Bob is echt geweldig!

De tekening is een snelle, ik had er zin in om maar een beetje raak te kleuren daardoor is het niet zo netjes zoals ik eigenlijk gewend ben.

Vanmiddag een laatste rondje met Bard, ik zei het laatst al, hij is nu te sterk voor me. Af en toe, uit speelsheid neemt hij opeens een run, met mij erachteraan, hoewel ik toch contstant berekend ben op zo'n actie kan ik niet voorkomen dat het pijn doet en mijn schouders en/of knieen een oplawaai krijgen. Het is gewoon niet goed voor mijn lijf. Hij heeft extra veel koekjes gehad en we hebben nog even geknuffeld al is hij daar ook niet voorzichtig in.

Ria Woensdag 26 Oktober 2022 at 4:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Jammer dat je dat wandelen niet meer aandurft, maar je moet natuurlijk geen onverstandige dingen gaan doen. Bij mij werkt het nog niet, dat komt vast wel weer.

Renesmurf, (URL) - 26-10-’22 22:42
Margo

Hoera, dat je weer blogt. Jammer dat je niet meer met Bard kan wandelen. Beter is een wat oudere hond denk ik. Ik had hieronder ook een reactie gezet. Er staat reactie geplaatst, maar ik zie ‘m niet.

Margo, (URL) - 26-10-’22 23:05
ria

Bard gaat ook verhuizen ik zou alleen vrijdag nog gaan dus het zou toch afgelopen zijn.

ria, (URL) - 26-10-’22 23:25
John

Nee, een hond die je bijna vierendeelt is geen goed idee. Je bent toch geen 20 meer. De hond mijn buurvrouw hiernaast is ook zo’n jonge speelse hond en zij kan er ook niet altijd mee uit de voeten.

John, (URL) - 27-10-’22 08:40
Jan K. alias Afanja

Mooi dat de boel weer op orde is.
Ik heb geen storende zaken in je tekening aangetroffen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-10-’22 10:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.