Wollig

Lang niet zo warm meer als gisteren, maar nog wel lekker zacht en geen wind. Heerlijk wandelweer.

Bloemen, vlinders, hommels, er was nog volop leven, maar het leukst vond ik toch de schapen, klaar om nieuw leven te maken. Dat zwart witte geval is een ram met rasta haar, daar komen volgend voorjaar weer leuke zwarte lammetjes van want het is ook daar waar ik ze altijd het eerst zie.

Zijn haar is al bijzonder, maar hij heeft ook een zwarte mond en zwarte knieën, hij is gewoon grappig en lief en klaar om zijn schaapjes te versieren. (Dat maak ik er dan maar weer van want die losse plukken haar komen van het vechten denk ik, rammen onderling kunnen elkaar behoorlijk toetakelen, zo lief zijn ze niet.)

Vanmorgen stopte ik de ellebogen van mijn rooie truitje ze werden dun en ik draag het best nog veel. Fijne truien kan ik niet weggooien. Ik heb ook zo'n gerepareerde zwarte, die draag ik het meest, maar deze wordt over het geheel een beetje dun, ik weet niet of ik daar de winter nog wel mee doorkom. Ik had nog wel een restje van dezelfde wol.

Ria Zondag 30 Oktober 2022 at 6:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Renesmurf

In de natuur gaat het er niet altijd even zachtzinnig aan toe, alles weten maakt ook niet gelukkig. Ook hier was het een heerlijk weertje vandaag, het leek wel voorjaar.

Renesmurf, (URL) - 30-10-’22 22:42
Jan K. alias Afanja

Verder dan de tuin ben ik niet gekomen vandaag. Dat was ook niet nodig, want het was er nog net wat warmer dan gisteren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-10-’22 23:44
Sjoerd

Heerlijk toch, eind oktober en alle warmterecords worden gebroken.

Sjoerd, (URL) - 31-10-’22 07:16
John

Ja, het was heerlijk weer om door de polder te lopen. Een fijne trui weg gooien ben ik ook niet makkelijk in.

John, (URL) - 31-10-’22 07:47
hanscke

Dast heb je mooi gedaan, die reparatie aan je trui. Een kunstwerkje op zich. mag gezien worden.

hanscke, (URL) - 01-11-’22 16:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.