Ver zat

Niet zoveel zin om te wandelen vanmiddag eigenlijk. Ik zat lekker te kleuren en Joop was ook op stap, maar toen het iets lichter werd deed ik toch nog maar mijn schoenen aan. Eenmaal onderweg kwam ook de zon er nog door.

De polders zien best nog groen. Spruitjes en groenbemester (foto 1) en hierboven 'winterheeste' (wintergerst) dat is al voor volgend jaar net als wintertarwe, maar als het zo hard blijft groeien als nu kan het voor de kerst nog geoogst worden... ;-)

Een rondje linksom en een rondje rechtsom dus vandaag, ver zat als je geen zin hebt. En al liep ik gistermiddag een heel andere route, toch kwam ik alweer datzelfde oudere echtpaar tegen (ja nog ouder dan ik). 'Hoe is het mogelijk' vond mevrouw, maar ja ik kom ze vaker tegen en het zijn veel dezelfde mensen die altijd maar aan de wandel zijn.

Ria Dinsdag 08 November 2022 at 6:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Irene

Dat zijn de gezonde, die wandelaars :-)

Irene, (URL) - 08-11-’22 19:31
Sjoerd

Het is inderdaad nog onbehoorlijk groen overal, zal wel door het warme weer in oktober zijn.

Sjoerd, (URL) - 08-11-’22 20:26
Jan K. alias Afanja

Hier kwam de zon er vanmiddag ook nog even voorzichtig door. Voor mij was dat het teken om nog maar eens op zoek te gaan naar herfsttinten in het bos. Ook hier nog steeds weinig kleur. Diverse bomen lijken hun blad te verliezen door wind en regen zonder mooie kleuren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-11-’22 00:20
John

I(k zag vanmorgen op RTL dat er van alles groeit en bloeit wat normaal in de lente opkomt. Groen is het zeker. Mijn wilgen staan zelfs nog in blad.

John, (URL) - 09-11-’22 12:44
ria

Ja John, zoals zoveel bomen, we krijgen een groene kerst!

ria, (URL) - 09-11-’22 18:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.