Woedig

Er zijn nu al maanden een paar dingen die me dwars zitten en ik word daar boos van, opstandig ook, want als ik niets doe loop ik er over nog zoveel maanden nog mee en langzaamaan wordt het woede dat blijft borrelen, de hele dag, na dag, tot het je helemaal in beslag neemt.

Ik moet dus iets doen maar het heeft te maken met anderen, dat is vervelend want zelf hebben ze waarschijnlijk geen idee, 'joh doe niet zo gek, hoe kom je erbij, dat verzin je maar'.

Nou ik weet toevallig heel goed wat ik wel en niet verzin, daar hoeft niemand aan te twijfelen. Als ik iets verzin is dat voor de grap. 

Het was weer wasdag, twee wasjes en de afwasmachine draaiden rond de middag, daarna droogde de was grotendeels buiten, nu nog even aan het rekje.

Het laatste kacheltje kwam binnen, vergeten een foto te maken, het hangt ook al. Het is niet zo dat de kamer nu vol staat met twee kacheltjes, je ziet ze niet eens als je het niet weet. Branden hoeven ze voorlopig niet.

Ria Donderdag 10 November 2022 at 7:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Nee, de temperaturen blijven hoog, gelukkig maar, een koude winter kunnen we nu niet gebruiken.

Renesmurf, (URL) - 10-11-’22 22:11
Sjoerd

Het heeft helemaal geen enkele zin om je druk te maken over dingen waar je zelf niets aan kunt doen. Je maakt het voor jezelf alleen maar moeilijker.

Sjoerd, (URL) - 11-11-’22 07:20
John

Ik ben het met Sjoerd eens, maar ik weet ook dat het niet zo gemakkelijk is. Ik hoop dan ook dat je eruit komt. Er over praten kan helpen.

John, (URL) - 11-11-’22 08:22
Jan K. alias Afanja

Bepaalde zaken kunnen erg lastig zijn om mee om te gaan of om een oplossing voor te vinden. Ik kan je er alleen maar sterkte mee wensen. Laat je er niet gek door maken in ieder geval.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-11-’22 21:39
Margo

Wat Sjoerd zegt is waar. Maar het blijft toch knagen. Dus ik zou het maar gewoon op tafel gooien. Eruit is eruit.

Margo, (URL) - 12-11-’22 00:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.