Sentiment

Allebei slecht geslapen en allebei geen zin in een ochtendrondje, dat kan gebeuren. Het is voor allebei gewoon erg wennen aan de nieuwe situatie, waarbij ik ook nog weleens vergeet dat Joop me uit een bepaalde hoek gewoon niet ziet. Het is ook waar, druk maken om andere zaken heeft geen zin, we hebben genoeg aan onszelf.

Het was heerlijk weer en toen Joop ging fietsen scharrelde ik nog wat in huis en tuin, zolang het niet vriest laat ik gewoon alle planten buiten ook de geraniums. Wel een paar dingen ergens onder gezet zodat ze niet nog natter worden.

 Daarna wandelde ik over de Zeedijk naar Brouwershaven.  Na de reconstuctie van de kademuren en de herinrichting van het marktplein is Brouwershaven zeker het bekijken waard. 

Op de foto hierboven zijn de rails van de trambaan zichtbaar gemaakt.

Op de eerste foto hadden wij ook ooit een ligplaats, eerst met 'de Vorenomme' en daarna met 'de Kleine Beer'. Vooral met de Vorenomme was een leuke tijd, de kinderen waren nog klein en sliepen onder de banken waar je in de kajuit op zat. Als ze sliepen zaten wij in het cafeetje naast de kerk, af en toe gingen we dan even luisteren.

Dat was voor ons 'dat kleine café', zoals  er zoveel zijn.. bedankt Pierre! 

Ik word altijd een beetje sentimenteel van dat liedje...

 

Ria Vrijdag 11 November 2022 at 6:30 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

leuk zoals ze dat met die tramrails hebben gedaan…

Sjoerd, (URL) - 11-11-’22 22:34
Jan K. alias Afanja

Hier in het noorden was het gisteren de hele dag grijs. De lucht begon pas tegen zonsondergang voorzichtig open te breken. En vandaag beleven we opnieuw een grijze en wat mistige start.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-11-’22 10:31
John

Hier staan de geraniums nu wel binnen, dat wilde Heidi graag, dus ja, daar moet ik wel naar luisteren.

John, (URL) - 12-11-’22 15:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.