Pronto

Ja ik kan er ook niet aan doen, het wordt kouder en de laatste dagen komt er van een lange middagwandeling ook al niet. Kleuren gaat weer beter gelukkig, ik hou het even bij het A4 formaat.

Vandaag deden we weer boodschappen samen en er was weer een tasje, de derde van de vier bij de vleesboerderij. Het is leuk zo'n verrassingstasje, er zitten dingen in die ik normaal niet koop maar die toch eigenlijk ook best lekker zijn en daar is het ook voor bedoeld denk ik. We  aten we de gemarineerde speklappen, niet allemaal op, maar die zijn koud ook lekker. Nu ben ik benieuwd naar de kipburgers.

Verder gekleurd en gedoe met een bestelling, nu heb ik al twee jassen betaald en nog steeds geen jas voor Joop.

De een was te klein en was groter niet in voorraad en dus bestelde ik een andere in Italië, zo kon ik mijn Italiaans ook weer eens ophalen. Gewoon ook een originele site van dat merk, maar die leveren niet in Nederland. Nu ja het komt goed, eerst maar wachten tot de centjes weer terug gestort zijn. En nu kan je wel zeggen waarom ga je niet gewoon naar de winkel? Nou omdat ik dat ene merk wil hebben, zukke fijne jassen en die hebben ze niet op Zonnemaire en ook niet in Zierikzee, misschien in Goes of Middelburg, geen idee, maar dan moet ik ook gaan lopen zoeken en dan hebben ze er misschien eentje, ook in de verkeerde maat en dan ben je ook uren voor niets onderweg geweest en ik heb een hekel aan winkelen.

Dus als je ook een jas van CMP wilt kan je hem hier bestellen, daar haalde ik mijn jas ook, dat was ik even vergeten. Ik wacht even tot ik weer geld heb.

Ria Woensdag 16 November 2022 at 7:31 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Ik heb gelukkig niets nodig deze winter, en voor de show hoeft het ook niet meer.

Sjoerd, (URL) - 17-11-’22 07:49
John

Ik heb een zeer goeie leren jas die nog jaren mee kan gelukkig. De prijzen op die site zijn ook fors.

John, (URL) - 17-11-’22 08:55
Jan K. alias Afanja

Als ik ergens een broertje dood aan heb, dan is het wel aan winkelen. Daarvoor maak ik alleen met Sinterklaas een uitzondering. Dan ga ik meestal naar een boekwinkel, daar is winkelen draaglijk als het niet te druk is.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-11-’22 11:10
hanscke

Ik betaal bijna nooit vooruit. En als het echt moet doe ik het met de visakaart, dan is het verzekerd en kan ik er zeker van zijn dat ik het terug krijg.

hanscke, (URL) - 17-11-’22 15:01
ria

@Hanscke Bij wehkamp doe ik dat ook niet daar bestel ik soms meerdere maten van iets en zit je zo aan veel geld, daar gaat dat ook makkelijk en zijn er nooit problemen. Ik heb nog nooit problemen gehad eigenlijk en stuur ook maar heel af en toe iets terug. Nu ook alweer bericht gehad dat het geld eraan komt.

ria, (URL) - 17-11-’22 19:07
Margo

Ik hou ook niet van winkelen en kledingwinkels al helemaal niet. En dan passen in zo’n krap pashokje. Liever lekker thuis alles bekijken en bestellen en passen. Ik betaal altijd vooraf, nooit fout gegaan.

Margo, (URL) - 18-11-’22 11:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.